Els autors d'aquest blog no es fan responsables de l'opinió dels lectors a l'apartat de comentaris


diumenge, 18 de març del 2012

Segona prova Regata Hivern, 1ers!!!

Avui hem disputat la segona prova de la Regata Hivern 2012 i ens ha anat molt bé. Per primera vegada des que competim al grup A hem quedat primers!
La sortida ha estat força bona, amb una mica de sort, però en un frec a frec amb el Nirvana que al final ha hagut de mantenir-se separat. Bona sortida amb bona velocitat, amb un vent d'uns 8-10 nusos de garbí que alguns moments ha pujat fins 12-13.
El recorregut era piscifactoria, tèrmica i arribada.

Foto de la pre-sortida. No n'hem fet gaires mes...


A la cenyida hem mantingut bona velocitat tota l'estona, virant a les roladetes i arribant a la piscifactoria al grup capdavanter, amb unes darreres bordades molt bones, després de les errades de la setmana passada.

Hem trigat una mica massa en hissar l'spí i hem intentat mantenir-nos a barlovent d'El Travieso, durant tot el tram fins la boia de la tèrmica. Hem passat la boia al grup del Meigas, Halifax, Menesteros, Corona i Travieso. Per davant anaven Tirant i Nirvana. Creiem que, tret del Tirant, no ens treien la compensació que necessitaven.
En arribar a la boia hem trabujat, amb algun petit problema i hem posat rumb a Vilanova en un altre través, ara amurats a estribord.

Hi ha haguts moments que ens semblava que recuperàvem terreny al grupet de davant i moments que semblava que ells augmentaven la distància.
Però seguiem fent una bona velocitat pel Petrouchka, veiem que estàvem al grup de davant i que les diferències anirien de segons.
Quan ha semblat que el vent baixava i els nostres predecessors triaven orçar per mantenir la velocitat, hem optat per separar-nos d'ells i de l'Estupendu, que feia valdre els seus 36 peus per recuperar-nos terreny, i orçar més tard, per arribar a meta quan el vent encara hauria baixat més.
Veient com els ha costat  arribar als que havien orçat primer creiem que ha estat una molt bona decisió del tàctic...

Al final, arribada molt ajustada, i a esperar els temps compensats.

Finalment hem estat primers del grup A-2, per davant de Jabato, a 2 segons, i del Halifax One, que temporalment han passat a la nostra categoria, a 16 segons.
Aquí podeu veure les classificacions oficials

Molt bon resultat en una regata a la que no hem comés grans errades, que ens posa amb opcions de pòdium a aquest Trofeu Hivern, i que ens serveix de bon entrenament per la regata de Setmana Santa.

Com la setmana passada, tenim un vídeo. La qualitat segueix essent dolenta (em sembla que la càmera no dóna per mes) i continua aturant-se quan vol. Avui almenys ens ha enregistrat la sortida "fot-li, fot-li!"







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada