Els autors d'aquest blog no es fan responsables de l'opinió dels lectors a l'apartat de comentaris


diumenge, 28 de novembre del 2010

Trofeu Tardor, darrera regata amb poc vent...

Regata complicada. S'ha començat el procediment de sortida amb 4 nussos escassos de vent, amb boia de desmarcatge devant de Pasifae.
Dins de l'últim minut, el vent cau, es dona la sortida i de cop tota la flota queda parada a la mateixa línea.

Foto de la web del CNV

Tots el vaixells van fent bordades poc clares perque el vent no es manté, i els vaixells més lleugers treuen profit d'això separant-se poc a poc.
Tot fa pensar en que la regata s'escurçarà, veiem com el comité es mou cap la boia de desmarcatge i fondeja, sembla que la regata s'acabarà allà però s'ha d'esperar a que s'apropi el primer en temps real, no fos cosa que el vent varïi i es pugui allargar una mica.
Amb un vent tan fluix, les rolades son fàcils i el que era una boia de desmarcatge s'ha convertit en una boia de sotavent, hissem spi però ens costa avançar. El Petrouchka amb les seves gairebé 6 tones de desplaçament ho té complicat contra els vaixells més lleugers, però també s'ha de saber navegar amb poc vent...
Finalment, 8ens a la 3a prova del trofeu tardor i acabem la general en 6a posició.

Com a conclusió d'aquest 2010, estem contents amb el canvi a creuer A, fent resultats dins de les posicions esperades i preparats per millorar.
Ara toca, arreglar veles, entrenar, ajustar detalls i esperar el primer trofeu del 2011!!!

Classificacions finals Trofeu Tardor

2 comentaris:

  1. molt be nois,ja podeu ajustar i entrenar que la propera temporada teniu al FLINT donant canya!!

    ResponElimina
  2. He trobat per casualitat el blog. Es Petrouchka II era es barco d´es meu Avi, Miquel Binimelis. Tenc molts de records d´aquest puma... Ara naveg amb el Petrouchka III des meu tio. Estic estudiiant a Barcelona, i res si algún dia teniu un lloc lliure encara que sigui per donar una volta o algún entreno o le que sigui pues aqui vos deix es meu email: pfgrunig@gmail.com. Realment em faria ilusio tornar a navegar amb es petrouchka II.

    Molt bon blog i molt bones fotos, estic molt content de saber que es Petrouchka "antic" seguexqui donant ho tot! Enhora bona!

    Paul.

    ResponElimina