Els autors d'aquest blog no es fan responsables de l'opinió dels lectors a l'apartat de comentaris


diumenge, 31 d’octubre del 2010

2ª Regata Trofeu Tardor

Avui dissabte hem disputat la segona regata del Trofeu Tardor d'enguany.
A les 10 hem tingut una sessió de reglament, impartida pel jutge habitual de les regates del club, en Joan Rigla.
Avui ha tractat les regles principals de preferències de pas: les 10, 11, 12 i 13 del RRV.
Com a material didàctic ha usat aquest joc que el passat desembre vam citar al blog.


També hem posat un link al joc, a l'apartat de reglament dels links de la dreta.

Amb una mica de retard per falta de vent s'ha donat la sortida, que ens ha anat força bé. Hem sortit amb uns 10-12 nusos de garbí-ponent per fer un recorregut nou: Vilanova-Piscifactoria-Cubelles-Vilanova.

El tram fins la piscifactoria ha estat una cenyida que hem fet amb dues bordades, hem passat la primera boia de la piscifactoria i hem posat rumb a la boia de Cubelles, també de cenyida. Amb tot aixó el vent ha anat pujant i s'ha establert entre 15 i 20 nusos. Dues virades arribant a la boia i després de passar-la hem hissat el spi. Ha estat la hissada amb més vent que hem fet amb el Petrouchka. Gairebé uns 20 nusos reals que en popa es convertien en 13-14 aparents. La hissada ens ha anat molt bé i hem dut el spi ben controlat a tot moment. Aquest tram ha estat molt ràpid, amb puntes de 8 nusos de corredera, que per nosaltres no està gens malament... Arribant a Vilanova hem trabujat i hem posat rumb a la línia d'arribada, que hem creuat amb poc més d' 1 hora i 45 minuts.

Foto de la web del CNV


Ha estat una regata força ràpida i esperant les classificacions teniem la sensació que de les coses ens havien anat bé...
Finalment així ha estat. Cinquens en temps compensat, per darrera de Halifax, Corona3, Jabato i Tirant lo Blanc, a menys de 2 minuts del Tirant. Creiem que no està malament, pensant que fa un any gairebé començàvem a navegar amb el Petrouchka i que fa uns mesos encara estàvem a la categoria B...

Resultats 2ª Regata Trofeu Tardor

En definitiva: una regata molt divertida, més llarga del que fins ara era habitual i amb unes condicions molt més favorables per nosaltres que la setmana passada.

Ah!, volem aprofitar per donar l'enhorabona al Fitzca i al Cocoliso, que estan fent unes grans regates i que avui han estat tots dos en posicions de pòdium a la seva categoria. El Fitzca fins i tot ha arribat per davant nostre en temps real, per primer cop des de que el Petrouchka regateja per Vilanova!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada