Els autors d'aquest blog no es fan responsables de l'opinió dels lectors a l'apartat de comentaris


dimecres, 27 d’octubre del 2010

2ª Regata Trofeu Comodor: 6è lloc final

El passat cap de setmana es va disputar la segona i darrera regata del Trofeu Comodor 2010.
Va ser un dia de molt poc vent, de fet la sortida es va aplaçar una hora i finament es començar el procediment de sortida amb ratxes que amb prou feines arribaven als 4 nusos, amb un recorregut escurçat.
Originalment el recorregut era Vilanova-Piscifactoria-Cubelles-Vilanova, que es va canviar per Vilanova-Piscifactoria-Vilanova, que a la pràctica era un barlovent-sotavent.
La sortida ens va anar prou bé. Tenint en compte el poc vent que hi havia vam prioritzar el vent net i sortir amb arrancada contra el costat afavorit de la linia. Vam sortir bé per la meitat de boia i vam optar pel costat esquerra del camp. Aquí ens vam equivocar: els que van optar pel costat dret van arribar primer a la boia, per arrodonir-ho vam tenir una petita encalmada arribant a la primera boia de la piscifactoria, i després poc vam poder fer per recuperar el temps perdut...
Vàrem hissar el spi a l'arribada a la primera boia, a la segona vam trabujar i vam optar per fer bordades per evitar la popa rodona. Segona trabujada i directes a l'arribada.
A la popa vàrem superar algun dels vaixells que ens precedien a l'arribada a barlovent i finalment vàrem acabar setens de la regata i sisens, empatats amb el cinquè a la general.

Una bona ocasió per practicar la navegació amb molt poc vent, i un resultat acceptable malgrat competir en les condicions més desfavorables pel Petrouchka...

Resultats a Classificació Regata Comodor 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada