Els autors d'aquest blog no es fan responsables de l'opinió dels lectors a l'apartat de comentaris


diumenge, 13 de maig del 2012

Trofeu AXA, 2ons classificats

Aquest cap de setmana hem disputat la darrera prova del trofeu AXA Primavera 2012.
Teniem una segona posició de la primera regata, la segona s'havia anulat i sortiem amb expectatives d'aconseguir la primera posició de la regata, que ens donaria el primer lloc de la general.
Finalment no va poder ser. La regata va ser amb molt poc vent d'intensitat variable i no vam poder treure al Jabato tot el temps que necessitavem per passar-lo a la general.
El recorregut era St.Gervasi - Piscifactoria - Montanyassos - Arribada, amb un vent d'uns 8 nusos que va anar baixant fins a 3 o 4.
La sortida va ser una mica extranya, amb la linia molt afavorida al costat de la boia, però amb la majoria de vaixells sortint per comité. Només nosaltres, Dos x u i Estupendu vam optar tots tres per sortir per boia i amurats a babord, guanyant la proa de tots els que sortien per comité.

Petrouchka II, sortint amurat a babord per boia

Malgrat sortir bé, l'opció per la dreta del camp de regates no va ser la bona. A l'esquerra hi havia més vent i així ho vam veure als primers creuaments. A l'arribada a la boia de Montanyassos anavem dels primers del nostre grup i arribant a la piscifactoria semblava que podriem treure la diferència al Jabato.
El segon error va ser passar-nos una mica de la boia de la Piscifactoria, que ens va fer haver de superar per barlovent a un vaixell de Creuer B, perdent encara més espai.
La hissada d'spi va anar bé, però el vent va anar baixant i el Jabato ens va anar recuperant espai. Vam optar per no orçar per tenir més aparent i intentar anar directes a la boia de Montanyassos. A aquest tram vam superar al Corona.
Vam arribar a la boia de Montanyassos en un frec a frec amb el Meigas Fora, vam trabujar a la boia (maniobra massa lenta!) i vam posar rumb a l'arribada.
Finalment vam quedar tercers en compensat, per darrera del Jabato i el Dos x u, mantenint la segona posició de la general. Classificacions

Foto amb els 3 primers de totes les categories

Ara, a esperar la Columbretes Cohimar del pròxim dissabte, el trasllat al Marítim i la Badia de Pollença del següent cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada