Els autors d'aquest blog no es fan responsables de l'opinió dels lectors a l'apartat de comentaris


diumenge, 10 d’abril del 2011

1ª Regata Trofeu Primavera

Avui hem disputat la primera regata del trofeu AXA Primavera 2011.

Després de vàries regates amb resultats molt dolents, avui ans ha ajudat un autèntic mestre, el Santi, i els resultats han estat molt més bons, uns sisè a la general, a 2 minuts i 7 segons del primer.
El recorregut era Vilanova - Coves - Montanyassos - Vilanova que hem fet en meys d'una hora, amb un vent F3-4 que ha arribat després d'una hora d'aplaçament i que ha permés una regata força ràpida.

Sortida cap a barlovent, desquartelar entre Coves i Montanyassos i  llarg fins l'arribada. Segur que encara hem comés força errades que ens han fet perdre algun lloc a la general, però és un gust navegar amb algú com el Santi, que no té problema en compartir la seva experiència i coneixements amb principiants com nosaltres, pocs dies abans de començar una nova aventura realment important: se'n va a Martinica per navegar pel Carib i creuar l'Atlàntic de tornada amb un Dehler 34, el Dehlire, que té el port base a L'Escala.

Podeu seguir-los a la web http://dehlire.blogspot.com

Molta sort Santi!!!

Avui no tenim fotos, podeu veure la classificació a http://www.cnvilanova.cat/documents/edicions/class%20prim.pdf

Nosaltres seguim preparant l'Ophiusa. Ja han penjat la llista d'inscrits a http://www.regataophiusa.com/inscrits_8/index.php#pos
El dissabte que ve fem una suspensió del Petrouchka, per deixar-lo ben net, després hem d'acabar alguns detalls de l'acastillatge, fer l'últim entrenament i dur-lo a Sitges, ja preparat per la sortida del dijous 21.
Per aquesta regata modificarem una mica la tripulació habitual, ja que hem fitxat la Míriam. Encara no sabem si serem 4 o 5 perquè fins a darrera hora el Josep no sabrà si pot embarcar-se...

Ara ja tenim foto de la regata. L'han penjada avui a la web del club.

Foto de la web del CNV

4 comentaris:

  1. Si que teniu foto!!! A més una d'espectacular a la web del club!!! A la ville de....

    ResponElimina
  2. Felicitats "Petrouchkos" per la millora. S'ho mereixeu, per anar amb el vaixell mes clàssic de la categoria, i per la vostra simpatia. Molt be en demanar ajuda a un gran navegant com el Santi, segur que també s'ho ha passat molt be amb vosaltres.
    Anonim o Anonima

    ResponElimina
  3. Gràcies pels comentaris.
    Molt d'"anònim" hi ha per aquí...

    ResponElimina
  4. Molt agraït per tot el que dieu de mí, però la meitat de la meitat. A l'anònima també. M´ho vaig passar molt bé, i llástima de no haver quedat millor... Un altre cop ho farem millor. Una abraçada a tothom i fins a la tornada. Santi

    ResponElimina