Els autors d'aquest blog no es fan responsables de l'opinió dels lectors a l'apartat de comentaris


diumenge, 20 de juny del 2010

III Trofeu AXA Primavera - Tercera victòria

Ahir dissabte vam acabar el Trofeu AXA Primavera i la temporada de regates del CNV.
Va ser un altre dia magnífic, amb força sol i un garbí bastant constant F3.
El recorregut era Vilanova - Aiguadolç - Vilanova, en un recorregut coordinat amb altres activitats de la Setmana del Mar.
A la sortida es va montar una boia de desmarcatge que haviem de deixar per babord.
Vam sortir bastant bé, dins el grup capdavanter, pel costat de la boia. Destacar la sortida que va fer el Halifax One, per boia, amurat a babord i guanyant la proa a tota la flota. Una sortida de campió.
Vam arribar a la boia de desmarcatge entre l'Aquil·les i el Nirvana III. L'hissada del spi ens va anar una mica més lenta del que voldriem, però sense problemes.

El tram de spinnaker vam mantenir les diferències amb els que ens havien virat la boia davant nostre. Els nostres càlculs aproximats ens deien que anavem primers del nostre grup i que podiem estar entre els primers de Creuer A!
A l'arribada a la boia d'Aiguadolç vam cometre un error que ens va fer perdre algunes posicions: vam arriar tard el spi i vam tenir un embolic del tangó amb les escotes del gènova que ens va fer perdre ben bé més de 5 minuts.
Així i tot, no ens va avançar ningú de la nostra categoria, i ens vam prendre el tram de cenyida com una remuntada del temps perdut a la boia.
Al final vam acabar primers de la nostra categoria en real i compensat, i per primer cop quarts en compensat de les dues categories, a només 5 segons de la tercera posició. Ens queda el dubte d'on hauriem estat sense el problema a l'arriada del spi! Classificació 3ª regata AXA 2010

Estem molt contents de com hem acabat la temporada, amb una gran progressió aquest 2010: primers a la nostra categoria, amb 3 primers en real i compensat a les 3 regates del trofeu AXA!!! Classificació final Regata AXA-Primavera


7 comentaris:

  1. molt be nois,felicitats un cop mes!

    ResponElimina
  2. aprofito per fer un comentari respecte al cambi que es vol fer als grups.
    sembla que es vol ficar una mica de ordre als grups A i B tenin en compte el rating,es a dir: menys de 0'94 grup B i mes de 0'94 al grup A.
    sembla bona idea,pero s'ha de tenir en compte que ajuntaran vaixells de 0'85 amb 0'94 i 0'941 amb els mes alts. es posible que el grup A quedi equilibrat pero al B guayarem sempre els mateixos i no li veig el que.
    per part meva crec que lo millor es com ara,el que faci temps del grup A que pasi,i al inreves tambe.
    jo no vui guanyar sempre,vui esforçarme!

    ResponElimina
  3. Gràcies Falcó, el mateix et dic.

    Sobre el que comentes dels grups, és veritat que és difícil fer grups equilibrats en número de participants, ràting i nivell, pel que cap sol·lució serà de l'agrad de tot.
    Espero que trobin la millor sol·lució possible...

    ResponElimina
  4. Felicitats PETROUCHKOS, sou uns cracks, pero...
    s'han acabat els creurets de cap de setmana per a vosaltres, ara tindreu que tornar a competir per estar al podi...
    Salutacions campions!!!!!

    ResponElimina
  5. Felicitats, el treball dona el seu fruit... i sou uns currants! Ja ho dic jo, s'ha d'entrenar!!! Però si no entreno sol ho tinc clar.
    En referència als grups, es farà una reunió informativa i es sometrà a votació, tothom podrà dir la seva i ja veurem com queda la cosa, que som molt democràtics. El problema es que no hi ha prous barcos per fer tres grups i promoció...
    De tota manera, Qué no ens ho passem bé?
    Bona sort a tots! FLINT

    ResponElimina
  6. Referent als grups, és important que quedi com quedi al final, tots els grups de creuers facin sempre el mateix recorregut. Així, cadascú pot fer a casa la classificació que vulgui, RI-1,2,3,4, A i B tallant per on es vulgui, i el que es més important, comparar temps amb "rivals" per veure si es millora.

    Pau

    ResponElimina
  7. D'acord Pau. Independentment de guanyar més o menys copes de club, per mi el més important és veure com evolucionem regata a regata; i això no depèn dels grups, sinó de sortir tots junts i fer el mateix recorregut.

    ResponElimina